Для кулінарів, хто цікавиться експериментами на кухні, а не терпить неохайність на кухні!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
Markeloth

Для кулінарів, хто цікавиться експериментами на кухні, а не терпить неохайність на кухні!

Hozzászólás Szerző: Markeloth »

Я просто не можу не розповісти смішною ситуацією, яка пригодилася з мене попереднього тижня – уявіть собі!. Дочка замовила, аби ваша покірна слуга спекла щось святкове на день народження. Я, як завжди, навіть не задумуючись, кинулася гортати варіант серед мережі і отримала несподіванку. Витратила цілих півтори години свого життя, блукаючи з блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї були надто складні, інші варіанти - з дорогими компонентами, решта - серед тоннами відволікаючих елементів. А згодом як же я згадала про цей каталог та менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - ідеальний рецепт! Рецепт був настільки настільки покроковим, що в результаті навіть дванадцятирічна юна кулінарка несподівано змогла мені допомогти. Як результат ми разом спекли ніби з журналу торт, що перетворився на справжнім прикрасою дня народження. Зараз всі мої вже заздрісні знайомі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти знайшла такий ідеальний спосіб?"
Сайт
Válasz küldése