Для людей, хто щодня захоплюється експериментами на кухні, й не може зрозуміти хаос у процесі!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
Tianacem

Для людей, хто щодня захоплюється експериментами на кухні, й не може зрозуміти хаос у процесі!

Hozzászólás Szerző: Tianacem »

Раніше думала, що чудово вмію готувати, але останнім часом мої страви стали скучними і повторювалися. Подружка запропонувала мені ознайомитись нові рецепти, але я не знала, де шукати. Якось ввечері знайшла цей каталог і... це було справжнє одкровення! Виявилося, що є безліч сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Найбільше сподобались підбірки з фірмовими стравами та рецептами різних кухонь світу. За цей час я освоїла страву мексиканської гастрономії, в'єтнамської та навіть марокканської кухні! Моя домочадці дуже задоволені, а я усвідомлюю себе справжнім кухарем. Я навіть почала вести щоденник, де зберігаю цілі кулінарні відкриття, які вдалося приготувати
Сайт
Válasz küldése