Для початківців, хто іноді любить приготуванням страв, однак не виносить безлад під час кухонному просторі!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
Tanyajop

Для початківців, хто іноді любить приготуванням страв, однак не виносить безлад під час кухонному просторі!

Hozzászólás Szerző: Tanyajop »

Мені хочеться розказати історією, що виникла з мене того самого тижня. Моя крихітка замовила, аби я приготувала дещо унікальне на її ДР. Я, навіть не задумуючись, кинулася переглядати варіант на просторах кулінарних блогах і – уявіть!. Втратила цілісних 1.5 години свого життя, мов зомбі від сайту на сайт! Перші варіанти виявилися занадто для професіоналів, декілька - із недоступними компонентами, треті - із масою спонсорських посилань. Але потім я вспомнила про цей ресурс та за 5 хвилин знайшла - мрійливий рішення! Інструкція був настільки так покроковим, що навіть юна 12-річна юна кулінарка несподівано змогла молодій взяти участь. В результаті наш тандем створили ніби з журналу кулінарну феєрію, і він був визнаний головним успіхом святкового столу. Вже сьогодні кожна мої тепер зацікавлені друзі не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті ти відкрила такий просто бомбезний спосіб?"
Сайт htopidkazhe.icu
Válasz küldése