Для всіх, котрі полюбляє приготуванням, проте не хоче мати справу з кашлат у процесі!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
AliciKam

Для всіх, котрі полюбляє приготуванням, проте не хоче мати справу з кашлат у процесі!

Hozzászólás Szerző: AliciKam »

Завжди вважала, що чудово вмію готувати, але недавно мої страви стали одноманітними і повторювалися. Подружка запропонувала мені переглянути оригінальні рецепти, але я не знала, як підібрати. Випадково в інтернеті знайшла цей каталог і... це було справжнє одкровення! Оказалося, що є цілий океан сайтів з дивовижними рецептами, про які я навіть уяви не мала. Я була в захваті від підбірки з фірмовими стравами та рецептами різних кухонь світу. За останній місяць я освоїла страву італійської кухні, в'єтнамської та навіть марокканської кухні! Моя сім'я в захваті, а я усвідомлюю себе справжнім гурманом. Навіть почала вести особистий журнал, де фіксую цілі кулінарні відкриття, які спробувала
Каталог
Válasz küldése