Для тих, хто щодня захоплюється готувати, але не хоче мати справу з бардак під час процесі!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
CarolWiz

Для тих, хто щодня захоплюється готувати, але не хоче мати справу з бардак під час процесі!

Hozzászólás Szerző: CarolWiz »

Мені хочеться відкрити вам смішною ситуацією, що виникла з мною того самого тижня – уявіть собі!. Моя мала попросила, аби як мама зробила дещо унікальне до день народження. Ваша героїня, авжеж, розпочала переглядати варіант у Google і.... Провела аж 1.5 години марних пошуків, блукаючи із блогу на черговий кулінарний портал! Деякі рецепти виявилися нереально складні, інші варіанти - з екзотичними інгредієнтами, ще кілька - серед масою спонсорських посилань. І згодом я вспомнила щодо цей порятунок портал та менш ніж за 5 хвилин, і це факт! відкрила - прекрасний рецепт! Інструкція став до безтями покроковим, що навіть юна ще дуже молода помічниця несподівано змогла своїй мамі стати справжнім підручним. Наприкінці ми приготували ніби з журналу солодкий шедевр, що перетворився на головним відкриттям дня народження. І ось вам результат усі мої знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці я знайшла цей диво такий просто бомбезний рішення?"
Блог
Válasz küldése