Для всіх, хто зазвичай полюбляє кухнею, але не виносить плутанину у кухонному просторі!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
DelisPet

Для всіх, хто зазвичай полюбляє кухнею, але не виносить плутанину у кухонному просторі!

Hozzászólás Szerző: DelisPet »

Вибачте, але я мушу розповісти смішною ситуацією, яка пригодилася з мною того самого тижня. Дочка захотіла, аби як мама зробила дещо особливе з нагоди її ДР. Я, як завжди, авжеж, взялася гортати варіант серед інтернеті і – уявіть!. Втратила аж 1.5 години, і це ще щастя!, мов зомбі від блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі варіанти були занадто заплутані, декілька - із екзотичними продуктами, треті - з масою банерів. Та ось раптом я пригадала щодо цей дивовижний каталог й менш ніж за 5 хвилин знайшла свою панацею - прекрасний рецепт! Інструкція був до безтями детальним, що в результаті навіть моя 12-літня донька здолала своїй мамі допомогти. Наприкінці ми разом спекли чарівний десерт, і він перетворився на головним успіхом дня народження. Тепер всі мої тепер зацікавлені подруги обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті ти відкрила такий собі чудовий спосіб?"
Каталог сайтів
Válasz küldése