Мені хочеться розказати смішною ситуацією, яка трапилася з мною попереднього тижня, і це було.... Дочка попросила, щоб ваша покірна слуга зробила щось неймовірне з нагоди день народження. Ваша героїня, звичайно, кинулася вишукувати варіант на просторах мережі і... о боже!. Втратила цілісних півтори години марних пошуків, стрибаючи із ресурсу у бік черговий кулінарний портал! Деякі рецепти були нереально заплутані, інші - із екзотичними інгредієнтами, ще кілька - із тоннами банерів. Але як грім серед ясного неба як же я мені спало на думку про існування цей ресурс та за 5 хвилин, і це факт! знайшла - прекрасний рецепт! Інструкція виявився так простим, що в результаті навіть юна 12-річна юна кулінарка здолала своїй мамі підказати. В результаті наша команда зробили ніби з журналу десерт, і він став справжнім відкриттям вечора. Тепер всі мої сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ви вишукала настільки неймовірно класний рецепт?"
Каталог сайтів
Для людей, хто захоплюється готувати, проте не може зрозуміти хаос серед процесі!
- Joyceesomy