Для гурманів, хто щодня полюбляє приготуванням, та не може зрозуміти неохайність в приготуванні!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
Adelinewak

Для гурманів, хто щодня полюбляє приготуванням, та не може зрозуміти неохайність в приготуванні!

Hozzászólás Szerző: Adelinewak »

Хочу поділитися історією, що сталася з мною минулого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка попросила, аби ваша покірна слуга створила щось неймовірно красиве з нагоди її свята. Я, як завжди, безумовно, взялася переглядати ідею у Google і отримала несподіванку. Втратила аж 1.5 години свого життя, мов зомбі із блогу на другий сайт! Деякі рецепти виявилися надто заплутані, інші варіанти - зі справжніми недоступними компонентами, треті - із тоннами спонсорських посилань. І раптом як же я мені спало на думку щодо сей чудовий портал та за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! вишукала - ідеальний варіант! Ця знахідка виявився так покроковим, що навіть моя 12-річна юна кулінарка спромоглася молодій підказати. І що ви думаєте? наша команда спекли дивовижний солодкий шедевр, і він виявився головним успіхом вечора. Тепер кожна мої знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті ви вишукала такий собі ідеальний рецепт?"
Каталог кулінарних рецептів
Válasz küldése