Для всіх, хто щодня прагне приготуванням, й ненавидить розкидані речі на своїй кухні!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
JuliaBed

Для всіх, хто щодня прагне приготуванням, й ненавидить розкидані речі на своїй кухні!

Hozzászólás Szerző: JuliaBed »

Завжди вважала, що відмінно знаю як готувати, але недавно мої страви стали скучними і почали повторюватись. Подруга підказала мені подивитися свіжі рецепти, але я не знала, з чого почати. Якось ввечері знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Оказалося, що є цілий океан сайтів з неймовірними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Я була в захваті від підбірки з ексклюзивними стравами та рецептами етнічних страв. За останній місяць я освоїла страву мексиканської кухні, японської та ще й грецької кухні! Моя сім'я безмежно щасливі, а я почуваюсь справжнім гурманом. Також почала вести щоденник, де зберігаю цілі кулінарні відкриття, які спробувала
papamamamastera.xyz
Válasz küldése