Для кулінарів, хто іноді полюбляє кухнею, й не хоче мати справу з невпорядкованість серед кухні!

A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
Wanapoith

Для кулінарів, хто іноді полюбляє кухнею, й не хоче мати справу з невпорядкованість серед кухні!

Hozzászólás Szerző: Wanapoith »

Довгий час була впевнена, що відмінно знаю як готувати, але в останні місяці мої страви стали скучними і почали повторюватись. Дівчина підказала мені подивитися свіжі рецепти, але я не знала, з чого почати. Випадково в інтернеті знайшла цей каталог і... це було справжнє одкровення! Оказалося, що є безліч сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Найбільше сподобались розділи з фірмовими стравами та рецептами етнічних страв. Протягом місяця я освоїла страву італійської гастрономії, японської та а також марокканської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я відчуваю себе повноцінним кухарем. Навіть почала вести особистий журнал, де зберігаю кожен спробований рецепт, які спробувала
Каталог mashkina.icu
Válasz küldése